Ingyen Szállítás Nap - 2019

2019. december 12-én az akcióban résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját.

Ingyenes szállítás webáruház

Mi az a 10 + 1 ok, amiért Zajdó Csaba a Shoprentert ajánlja?

Régen a bérelhető webáruházak közül csak igen kevesen tudtak sikeresek lenni. Miért? Mert nem voltak elég rugalmasak és jópár éves késéssel követték a piaci trendeket. A helyzet 2011-ben érezhetően megváltozott. Sok új szereplő érkezett a bérelhető webáruházak piacára. De, egyvalaki közülük is kiemelkedett.

Zajdó Csaba (WebShop Experts) elárulja, hogy mi az a 10 +1 ok, amiért a Shoprentert érdemes választani.

Shoprenter

10 + 1 ok, amiért a Shoprenter a legjobb választás!

1. Maximálisan kereső- és marketing barát: A piacon elérhető webáruház megoldásokkal ellentétben a ShopRenter kimondottan a vevőszerzésre, ezen belől is főleg az online marketing eszközökre összpontosít, és ezen területeken rendelkezik kiemelkedő funkcionalitással. Ízelítő a marketing funkciókból: beépített Facebook webáruház, professzionális szűrési rendszer, social media támogatás, kupon rendszer, teljes körű SEO támogatás, hírlevél rendszer, stb.

2. Vevőbarát módon kialakított: Más bérelhető webáruház megoldásokkal szemben a ShopRenter kialakításánál a legmodernebb vevőbarát megoldások lettek alkalmazva, hogy a lehető leghatékonyabb vásárlási élményt nyújtsa az Ön vásárlóinak. Költséghatékonysága ellenére külső szemlélő számára egy rendkívül drága, egyedi webáruház benyomását kelti.

3. Rendkívül költséghatékony: Már havi 4.990 Ft-tól elérhető, egyszeri kezdeti költség nélkül. Ezen a havidíjon felül Önnek semmi egyebet nem kell fizetnie, a tárhely, a folyamatos fejlesztés, a support, stb. mind benne az árban!

4. 100%-ig kockázatmentes: Ha bizonytalan benne, hogy egy fél-1 millió Forintos kiadás vajon megtérül-e, akkor a ShopRenterrel kockázatmentesen elindíthatja a webáruházát. Nincs egyszeri díj, nincs hűségnyilatkozat – ha bármi oknál fogva nem tetszik Önnek a rendszer, akkor bármikor lemondatja!

5. Percek alatt elindítható: Nincsenek hónapokig tartó fejlesztések, helyette akár percek alatt beüzemelheti webáruházát kezdeti költségek és kockázat nélkül, és ezzel együtt elindíthatja saját pénztermelő gépezetét az Interneten!

6. Két hétig ingyenesen kipróbálhatja: Ha nem szeretne előre pénzt fizetni egy olyan webáruház rendszerért, amit még ki sem próbált, akkor a ShopRenter ismételten segít: két hétig teljesen ingyenesen tesztelheti a rendszert!

7. Automatizáltan fejlődik: Ha hosszú távon működtetni szeretné webáruházát, akkor folyamatosan szükség van újításokra, és követni kell az interneten a folyamatosan változó trendeket! Ez a költség éves szinten egy átlagos webáruház esetében a sok százezer Forintot is elérheti, míg a ShopRenter esetében a központi fejlesztések (melyekből több tucat szokott lenni havi szinten) automatikusan (és külön költség nélkül) belekerülnek az Ön webáruházába is!

8. Teljes körű személyes támogatás: Az oktató anyagokon és videókon túl minden hónapban egy fél napos, ingyenes személyes oktatás is megrendezésre kerül Budapesten. Rendelkezésre áll továbbá a hét minden munkanapján elérhető telefonos ügyfélszolgálat, külön költségek nélkül!

9. Több, mint 50 design sablon: Sok tucat előre elkészített, és pár kattintással aktiválható design sablon segíti Önt a gyors indulásban. Ezek a sablonok ezen felül teljes mértékben testreszabhatóak, illetve teljesen egyedi design is alkalmazható az Ön áruházához.

10. Van belőle továbblépési lehetőség: Más bérelhető webáruház rendszerekkel ellentétben a ShopRenter nem „zsákutca”, melyet csak ilyen bérelhető formában használhat, továbblépési lehetőség nélkül. Ha az igényei úgy diktálják, akkor a ShopRenter mögött álló rendszert meg is veheti, saját szerveren is üzemeltetheti, és tetszőleges fejlesztéseket is belerakhat.

+ 1 ok

Próbálja ki 14 napig ingyen!

Hogy eldönthesse, mennyire Önnek való ez a rendszer, 14 napig ingyenesen és kötelezettségmentesen kipróbálhatja a rendszert – ehhez nincs más dolga, mint kitölteni a próbaidőszak igénylő lapot ezen az oldalon.

Különleges ajánlat az évvégi forgalom növeléséhez

Amennyiben kipróbálja a ShopRentert (létrehoz egy teszt áruházat - kb. 2 perc), akkor 20% kedvezményt kap a december 3-i ZöldHétfő , valamint a december 13-án megrendezésre kerülő Ingyen Szállítás Nap részvételi díjából. Sőt amennyiben mindkét eseményen részt vesz, akkor a 40% kedvezményben részesül.

A kedvezményhez írja be a jelentkezési oldalon a "shoprenter" szót a kuponkód mezőbe.

Üdvözlettel:

Zajdó Csaba