Ingyen Szállítás Nap - 2019

2019. december 12-én az akcióban résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját.

Ingyenes szállítás webáruház

Szerezz új vevőket havi 2292 Ft-ért! Utolsó lehetőség!

Bizonyára Te is sokat gondolkozol rajta, hogy milyen marketing eszközökkel szerezzél újabb vevőket. Sokak számára csak az AdWords hirdetés jelent megoldás. Ki-ki a maga pénztárcája szerint áldoz erre a célra havi több tízezer, esetenként akár 100.000 Forintot is.
Aztán van egy másik lehetőség is. Ez a leárazás, azaz az akciózás. Írhatsz egy hírlevelet a címlistádra és ráveheted árengedménnyel az embereket, hogy vásároljanak.

Hogyan növelheted 30%-kal a vásárlóid számát?

2011-ben 30%-kal növeltük a vásárlók számát az egyik partnerünk webáruházában a Zöld Hétfők és az Ingyen Szállítás Nap segítségével. 

Ingyenes szállítás hatása
Az ingyenes szállítási napok hatalmas forgalomnövekedést eredményeznek

Szerezz Te is új vevőket!

2012-ben is lesz Zöld Hétfő minden hónapban és Ingyen Szállítás Nap december 13-án. Ha Te is szeretnéd kihasználni ezeket a lehetőségeket a forgalmad növelése érdekében, akkor ne gondolkozz sokat! Jelentkezz az eseményekre és szerezz új vevőket!

Szia!

Sikeres volt a szállítási nap.

A rendelések száma 3,5x-ese volt az átlagosnál, ami nekünk fontosabb az új feliratkozók aránya pont 3x-osa volt a szokásosnál. Az extra új feliratkozókhoz olcsóbban jutottunk, mint egyéb csatornán keresztül, viszont rövidebb idő alatt.

Üdv.:
Balázs

Csomagajánlatunk december 31-ig

Az eredetileg december 23-ig érvényes csomagajánlatunkat meghosszabbítottuk, mert többen jelezték, hogy a karácsonyi hajtás miatt a következő évet csak a két ünnep között tudják megtervezni.

Zöld Hétfő (minden hónap első hétfője)

- februártól- novemberig 3.000 Ft+áfa/alkalom (10 alkalom)
- december 3-i Kiemelt Zöld Hétfő 10.000 Ft+áfa

III. Ingyen Szállítás Nap (2012. december 13.) - 15.000 Ft+áfa

A felét most megtakaríthatod!

Az összes eseményen történő egész éves részvétel díja: 55.000 Ft+áfa helyett 27.500 Ft+áfa (az ajánlat a december 31-ig beérkezett nevezésekre érvényes). Ha ezt az összeget elosztod 12 hónapra, akkor mindössze havi 2292 Ft-ért juthatsz új vevőkhöz. Ráadásul, amennyiben még az idén kifizeted, akkor elszámolhatod idei költségnek.

Használd ki a lehetőséget, jelentkezz most!

A regisztrációs díj tartalmazza az összes eseményen történő részvételt, beleértve az:

  • Ingyen Szállítás Napot
  • Zöld Hétfők (11 alkalommal)
  • a nyereményjátékainkat is
  • valamint egész éves megjelenést (logo, link,) mindkét honlapon.

Most mindössze havi 2292 Ft+áfáért!

Ha még bizonytalan vagy...

A 2011-es Ingyen Szállítás Napon részt vett áruházak többszörösen növelték aznap a forgalmukat. Amennyiben Te még nem vagy biztos abban, hogy a webáruházadnak megéri-e részt venni ezeken az eseményeken, próbáld ki egy alkalommal a Zöld Hétfőt, mindössze nettó 3 000 Ft-ért!
A következő Zöld Hétfő 2012. február 6-án lesz.