Ingyen Szállítás Nap - 2019

2019. december 12-én az akcióban résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját.

Ingyenes szállítás webáruház

Az ingyenes részvétel feltételei

2012-ben bevezettük Magyarország első online, többpartneres pontgyűjtő kártyáját, az ikon kártyát.

Eddig több, mint negyvenezer vásárló jutott ikon kártyához. Ők jelenleg 12 webáruházban gyűjthetik és költhetik a pontjaikat. További infók az ikon kártyáról: https://www.ikonkartya.hu/webaruhazaknak

Ön díjmentesen abban az esetben vehet részt webáruházával az összes Zöld Hétfőn és az Ingyen Szállítás Napon, ha a webáruházában valamilyen kedvezményt ad az ikon kártyás vásárlóknak. Mit is jelent ez?

Kedvezményt kell adnia

Annak a vásárlónak, aki a webáruházában a fizetés során beírja a megjegyzés mezőbe az ikon kártya számát, kedvezményt kell adnia.  Ön határozza meg, hogy mit ad. Íme, néhány példa:

  • szállítás féláron
  • ajándék a rendelés mellé
  • százalékos kedvezmény
  • kupon a csomagjába
  • nyeremény sorsolás az ikon kártyás vásárlók részére havonta, negyedévente
  • További példák ezen az oldalon-->>

Természetesen ezzel nem csak az eseményeinken vehet részt ingyenesen, de új vevőkhöz is juthat, hiszen idén is több tízezer ember fog ikon kártyához jutni.

Fontos! Ezzel Ön nem lesz pontkibocsájtó partner, azaz nem kell pontokat adnia és beszámítania. Az ikon kártyát, mint kedvezménykártyát fogja elfogadni.

Ki kell tennie az ikon logót a webáruházába

Annak érdekében, hogy Ön új vevőkhöz jusson az ikon kártyának köszönhetően, el kell helyeznie az "ikon kártya elfogadóhely" logót az oldalán. Így azok a látogatók, akik rendelkeznek már ikon kártyával, nagyobb eséllyel fognak Önnél vásárolni. (Jelentkezés után elküldjük e-mailben.)

Kell készítenie egy aloldalt

A logóra kattintva a látogatónak le kell írni, hogy Ön milyen kedvezményt ad neki. Ez egy egyszerű, pár soros leírás. Például:
"Ha rendelkezik ikon kártyával, akkor Ön a webáruházunkban 50% kedvezményt kap a szállítási költségből, amennyiben rendelése során beírja az ikon kártya számát a megjegyzés mezőbe."

Hogyan lehet jelentkezni ingyen?

  • Ezen az oldalon, az űrlap elküldésével lehet jelentkezni a 2019-es Ingyen Szállítás Napra és a 11 alkalommal megrendezésre kerülő Zöld Hétfő napokra ingyen. Jelölje be az ikon kártya elfogadóhely opciót!
  • Küldje el a webáruháza logóját, melyet kirakunk az oldalra, az áruházra mutató linkkel együtt.

Jelentkezek a 2019-es ingyen szállítás napokra!

Ha kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, akkor azt írja meg ide: zoldhetfo (kukac)gmail.com