Ingyen Szállítás Nap - 2019

2019. december 12-én az akcióban résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját.

Ingyenes szállítás webáruház

Tömegesen iratkoznak fel a nyereményjátékra

Néhányan már be is építették a nyereményjátékra jelentkező oldalt (platinablue.com, shop.gravirabc.eu, ...). Ezt tegnap azonnal észleltük, hiszen megindult a tömeges feliratkozás. Gratulálunk, ők már gyűjtik a címeket! (Itt a leírás, hogyan lehet beilleszteni a nyereményjátékot)
Annyit szeretnék még ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy azoktól jött sok feliratkozó, akiknél jól látszik a logó, ami a feliratkozó oldalra vezet.

Többen kérdezték, hogy mi lesz a feliratkozó e-mailek sorsa.

A beillesztendő html kódban van egy azonosító rész ("xxx.hu"), amit mindenkinek át kell írni a saját domain neve alapján. Ez alapján tudjuk azt, hogy melyik webáruházban jelentkezett a látogató.
Hetente egy alkalommal szétválogatjuk az összegyűlt e-mail címeket és a fenti azonosító alapján minden áruháznak elküldjük a nála jelentkezett látogatók e-mail címét. A jelentkezési feltételben benne van, hogy a jelentkező elfogadja, hogy számára az áruház marketing tartalmú leveleket küldjön, így ezeket a címeket nyugodtan be lehet illeszteni a címlistába és lehet nekik hírleveleket küldeni.

Értesítsd hírlevélben az ügyfeleidet!

Felmerült egy nagyon jó ötlet: Hírlevélben értesíteni az ügyfeleinket a nyereményjátékról.
Ez egy nagyon jó ötlet, hiszen ha Tőled hall az ügyfeled erről a lehetőségről, akkor neked lesz hálás, valamint ha értesíti az ismerőseit is, akkor ők is nálad fognak jelentkezni.

Mivel egy hírlevélbe nem lehet beépíteni ezt a kódot, ezért módosítottuk a jelentkezési lap képét, amit így már el lehet helyezni a hírlevélben, a feliratkozó oldalra mutató linkkel.

 


http://www.ingyenszallitasnap.hu/sites/default/files/nyeremenyjatek_butt...

Hamarosan elkészül egy olyan oldal, ahol a látogatók megnézhetik, hogy milyen ajándékokat nyerhetnek. Amint ez kész, jelentkezünk.