Ingyen Szállítás Nap - 2019

2019. december 12-én az akcióban résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját.

Ingyenes szállítás webáruház

Két friss adat a második Ingyen Szállítás Napról

Ezúton is köszönjük Neked, hogy részvételeddel emelted az Ingyen Szállítás Nap színvonalát. Reméljük, hasonlóan sikeres volt számodra is a tegnapi nap, mint annak a két webáruháznak, aki már megosztotta velünk a tapasztalatait. Lássuk!

"Köszönjük a lehetőséget Nektek. Akkora forgalmunk volt, amire álmunkban sem gondoltunk volna. Valószínűleg egész hétvégén csomagolni fogunk. De, a szavak helyett álljon itt a statisztikánk!"
Tapasztalat
Kiemelkedő forgalmak decemberben

"Mi nemrégen indítottuk a webáruházunkat, ezért eddig nem sok vevőnk volt. Azonban a tegnapi napon olyan történt, ami sokáig megismételhetetlen lesz. Annyian vásároltak, amennyien az elmúlt két hónapban összesen. Jövőre veletek ugyanitt! Köszönjük!"

Válaszolj két kérdésre!

Ha lesz egy kis időd a hétvégén, akkor válaszolj két kérdésünkre!

  1. Elégedett voltál a december 15-i forgalmaddal?
  2. Kb. mennyivel nőtt a forgalmad egy átlagos decemberi naphoz képest?

A válaszokból statisztikát készítünk, melyet közre fogunk adni. Az egyedi adatokat szigorúan titkosan kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.

A válaszodat előre is köszönjük. Hétfőn újra jelentkezünk a 2012-es terveinkkel.

Szép hétvégét!